هم چون کوه استوار
هم چون کوه استوار

گزارش برنامه های کوهنوردی
منوي اصلي
صفحه اصلي
پروفايل مدير
عناوين وبلاگ
آرشيو وبلاگ
پست الكترونيكي

درباره وبلاگ
همنورد به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو
خرداد 1392
ارديبهشت 1390
فروردين 1390
اسفند 1389
بهمن 1389
دی 1389
آذر 1389
آبان 1389
آبان 1384
نويسندگان
جرسون خراسانی
کد هاي جاوا

آمادگی جسمانی در کوه  <-PostCategory-> 

آمادگی جسمانی در کوه

کوهپیمائی ورزش سختی است و در واقع مقدمه یا پیش نیاز صعود به قله ها و ارتفاعات بالاتر می باشد .
با پرداختن اصولی و صحیح به این ورزش سخت ; می توانید خود را برای صعودهائی مفرح و امن آماده سازید.
کوهپیمائی آمادگی جسمی- ذهنی و همچنین آموزش را می طلبد. آموزش بخصوص برای فعالیتهای جسمانی در کوهپیمائی ضروری میباشد. اکثر تمرینات ورزشی در ورزشگاه ها با زمانیکه شما کوله سنگینی را به بالا ی تپه ای ناهمواره حمل میکنید، تفاوت دارد .آماده سازی جسمانی ممکن است خیلی طاقت فرسا بنظر رسد ولی این آمادگی به شما در بالا رفتن از کوه کمک می نماید . در نظر داشته باشید انگیزه اصلی شما برای پرداختن به این ورزش درکی شخصی از یک تجربه لذت بخش می باشد.ابتدا با گامهای آهسته پیش روی را آغاز کنید و بخود زیاد فشار نیاورید.
با استفاده از یک برنامه آموزشی تمرینات خود را مشخص نموده و پیشرفت عملکرد خود را ارزیابی نمائید .راهنمایی هایی برای قرار دادن شما در فرم دلخواه برای کوه پیمایی در اینجا آمده است :

 نگرانی اولیه شما قبل از هر چیز باید آماده سازی جسمانیتان باشد. آیا اخیرا به پزشک مراجعه کرده اید؟ آیا یک معاینه پزشکی برای شناخت وضعیت تندرستی کنونی خود انجام داده اید ؟ با به حداقل رساندن مشکلات بالینی و از این دست در زمانیکه تمرینات سنگین انجام میدهید یا در زمینهای مرتفع و ناهموار صعود میکنید ; انرژی خود را با بالاترین بهره مورد استفاده قرار خواهید داد .

• تواناییها و نقاط ضعف خود را بشناسید و برای بهبود آنها فعالیت کنید. برنامه آموزش شخصی یا فردی شما به اهداف شما بستگی دارد.

• در تمرینات روزانه خود حتما زمانی را برای کشش ها اختصاص دهید. تمرینات کششی برای آرام کردن فشار عضلات بکار می روند و باید ; قبل از تمرینات و قبل از بالا رفتن از کوه انجام گردد. این فعالیتها دامنه حرکتی مفاصل را افزایش داده و به انعطاف پذیری عضلات شما کمک میکند ; بدین ترتیب تا حدود زیادی از آسیبهای مربوط به ماهیچه ها و مفاصل جلوگیری خواهید کرد .

• تمرینات هوازی را بیاموزید. از نکات بسیار مهم در کوه پیمایی و یا در فعالیتهای جسمانی دیگر دانستن چگونگی تنفس صحیح می باشد . انجام تمرینات هوازی و بکارگیری شیوه های صحیح تنفس در هنگام تمرینات و کوهپیمائی ضمن قابل تحمل نمودن فشار ناشی از تمرین ; ظرفیت های تنفسی شما را بالا می برد .

• با انجام تمرینات مستمر و مناسب هوازی ;دستگاه قلبی و عروقی خود را تقویت نمائید . کوهنوردان باید همیشه آماده رفتن باشند.فعالیتهای جسمانی مختلفی را انجام دهید که شما را آماده نگه دارد و تحمل شما را برای شرایط و فشار های مختلف ارتقاء بخشد . پیاده روی کنید، بدوید، دوچرخه سواری کنید، روی پله بالا- پائین بروید یا ورزشهای مختلف را انجام دهید. این فعالیتهای متنوع عضلات شما را تقویت مینماید و باعث میشود پاهای قوی و مناسبی برای صعود پیدا کنید.

• برای بالا رفتن توانایی جسمانی بطور منظم حرکت زیر را انجام دهید:
روی زمین به سمت صورت بخوابید و سعی کنید با دستهایتان بدنتان را بلند کنید درحالیکه پاها و پشتتان صاف باشد . (شنا سوئدی )رویهمرفته یک برنامه مناسب برای کوهپیمائی ضروری میباشد. روی عضلات پشتی ( زیر بغل ; فیله کمر ) وعضلات شکم ( عضلات بالا ; پائین و مایل شکمی )خود کار کنید.

• کوهنوردان در طی برنامه هایشان درگیر انواع مسیرها میشوند.انجام فعالیتهای کوهنوردی هدفمند و آموزش تکنیک ها و روش های سنگنوردی شما را برای مواجه شدن با مسیر های مختلف آماده می نماید .

• بخشی از آموزش تکنیکی تان ; عادت کردن به کوهنوردی با کوله پشتی سنگین است. آن را با بالا- پائین رفتن از پله اشتباه نگیرید.همانطور که پیش می روید بعنوان تمرین کوله ای را بر پشت حمل کنید . فعالیت واقعی کوپیمائی حمل کوله در شیبهای ناهموار میباشد. سعی کنید هرچه پیش می روید در شیب های مختلف حرکت کنید و به بار کوله اضافه نمائید.فراموش نکنید وزن کوله نباید بیشتر از 30تا35 درصد وزن شما باشد
• بعلاوه به پیاده پیمائی روی مسیر های سخت و ناهموار عادت کنید. مسیر کوه مسیر صافی نمی باشد. سعی کنید بر روی مسیرهای صخره ای و زمین هایی که آسفالت نشده اند حرکت کنید. این فعالیتها باعث میشوند که در کوه موثر تر عمل نمائید.

• در نهایت مشکلات را پیش بینی کنید. سطح تمرینات خود را برای بهبود شرایط جسمانی و تحمل خود افزایش دهید خودتان را برای مشکلات و سختیهای حوادث واقعی آماده کنید.کوهپیمائی ، جسمی قوی و مهارت های خاصی را می طلبد. موارد بالا به شما در تطبیق مناسب با ملاحظات کوهپیمایی کمک خواهد کرد. بعد از کسب مهارتهای اساسی و آمادگی جسمی مناسب لیست تجهیزات مورد نیازتان را تکمیل نموده و اطمینان حاصل کنید که هر آنچه اهمیت دارد یادداشت کرده یا مد نظر دارید.

منبع کوهساران



نظرات شما عزیزان:

سیدحسین عباسپور
ساعت8:21---22 آبان 1389
بسیار خوب است از عکسهای کوهنوردی هم دروبلاگ بیاورید

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






+ نوشته شده در 22 آبان 1389برچسب:,ساعت 6:1 توسط جرسون خراسانی |
مطالب پيشين
» قله چلیشاه - چهارشنبه چهاردهم اردیبهشت 90
» برنامه شش ماهه گروه کوهنوردی چلیشاه چناران 1390
» پیاده روی خانوادگی آبشار اخلمد دوشنبه 22/01/1390
» دانلود دوره کارآموزی برف ویژه کارآموزان
» سه شنبه 19 بهمن 89 - شهرک صنعتی چناران
» پنجشنبه و جمعه 7و8 بهمن 89
» اطلاعیه صعود کشوری قله بینالود
» کوهپیمایی فریزی به کندلان - جمعه 24 دی 1389
» برنامه این جمعه 24 دی ماه
» آسيبهای شايع پا در کوهنوردی
» قله دال فريمان - جمعه سوم دي ماه 1389
» چگونه آتش روشن کنیم؟
» قله چمن - جمعه 26 آذر ماه 89
» سرمازدگی
» تسليت
» جمعه دوازدهم آذر 1389
» پنجشنبه چهارم آذر 1389
» گزارش صعود به قله هزار کرمان آبان 1389
» صعود به قله هزار کرمان
» اصول گام بردار ي صحيح در كوه





موضوعات
دانلود
گزارش برنامه
آموزش
جی پی اس کوهها gps
پزشکی
پيوندها


کوه چلیشا پیش بینی هوای شش روزه رشته کوه بینالود پیش بینی هوای شش روزه چناران شوری سنج اب اکواریوم کمربند چاقویی مخفی

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

پيوندهاي روزانه

کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
مستر قلیون

 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

طراح قالب

Power By:LoxBlog.Com & NazTarin.Com